Debrecen Autó Hírek

Aktuális híreink

 • Audi
  Aktuális 2022.10.05.

  Audi RS 6 – 20 év, 20 tény

  Tudta-e Ön, hogy …

 • Volkswagen
  Aktuális 2022.10.03.

  96 újrafelhasznált MEB-cellamodul – Mega-töltéstárolóval kombinálja a gyorstöltőparkot a Volkswagen Sachsen

  Zwickaui járműgyárában a Volkswagen július 14-én üzembe helyezte Szászország első olyan gyorstöltő-parkját, amely úgynevezett Energiatároló konténerből (Power Storage Container; PSC) nyeri energiája nagy részét. A PSC technikája egyfajta óriási töltéstároló rendszerként szolgál, amelyet 570 kWh együttes nettó energiatároló képességgel összesen 96 cellamodul alkot. Nagy előnye, hogy segítségével még alacsony helyi hálózati teljesítményszint mellett is szinte bárhol kiépíthető a gyorstöltő-infrastruktúra, így például a lakónegyedek jelenthetik egyik lehetséges alkalmazási területét. A megoldás mindemellett hosszú távon fenntartható, a PSC rendszerébe épített cellamodulok ugyanis eredetileg az ID.3 és ID.4 előszériás példányainak akkumulátoraiként szolgáltak, most pedig második életciklusuk veheti kezdetét. Kísérleti projektjével a járműgyártáson túli szakértelméről is tanúságot tehet a Volkswagen Sachsen, amely immár összesen hat tisztán elektromos modellt állít elő. Két további közép-németországi vállalat, az AW Automotive és az Automotive Research is részt vett a projekt megvalósításában.

 • Audi
  Aktuális 2022.09.29.

  Egy kis történelem: így született az Audi logója

  Ma egyedül az Audi típusai viselik a négy egybeforrt karikás emblémát, amely eredetileg négy különálló márka kényszerű egyesüléséből született. A márkajelzés idén épp kilencvenéves története során azonban további márkákkal is kapcsolatba került, egyesek beolvadtak, mások kihullottak belőle.

 • Skoda
  Újdonság a Škodától 2022.09.25.

  A ŠKODA BEMUTATTA A FENNTARTHATÓ MOBILITÁS FELÉ VEZETŐ ÚTITERVÉT

  Töretlenül folytatja a ŠKODA AUTO a vállalat szén-dioxid-mentesítését, amit "NEXT LEVEL - ŠKODA STRATEGY 2030" koncepciója keretében holisztikus cselekvési tervvel is támogat. Az elektromobilitási átállás felgyorsítása mellett az akkumulátorhajtású elektromos járművek hosszú távon fenntartható előállítása és üzemeltetése áll a középpontban, a kapcsolódó beszállítói láncolatokat is beleértve. Ennek megvalósítása érdekében a ŠKODA továbbra is elkötelezett például az újrahasznosítható anyagok alkalmazása, illetve az elektromos járművek nagyfeszültségű akkumulátorainak következetes újrahasznosítása mellett.

 • Audi
  Újdonság az Audiról 2022.02.07.

  Termelési számok alakulása 2021-ben

  Győr, 2022. január 11. – Az Audi Hungaria kiemelkedő termelési eredményt ért el a 2021-es évben: a vállalatnál 1 620 767 motort, köztük 96 976 elektromos hajtást készítettek a munkatársak, így az e-motorok aránya már 6 százalékát teszi ki a teljes gyártási volumennek. A járműgyártásban 171 015 autó gördült le a gyártósorról, amely eredmény rekordot jelent az Audi Hungaria történetében. A vállalat továbbra is a régió legnagyobb munkáltatója, 2021. december 31-én 11 983 munkatársat foglalkoztatott.

 • Skoda
  Újdonság a ŠKODA-ról 2021.12.03.

  Számos ŠKODA modellben gondoskodik tiszta levegőről a Climatronic Air Care System

  Az Air Care System technikájával kiegészített ŠKODA Climatronic légkondicionáló berendezések hatékonyan csökkentik a jármű belterében a levegő – például por vagy a virágpor okozta – részecsketerhelését. Amint a szennyezőanyag-érzékelő a levegő minőségének romlását méri, a rendszer automatikusan belső keringtetési üzemmódjára vált, így akadályozva meg a külső levegő beszívását az utastérbe. Az automatikus belsőkeringtetés-szabályzással működő, integrált Air Quality System (AQS) hatékonyan járulhat hozzá az utasok egészségéhez és egyaránt kellemesebb közérzetet biztosít városi forgalomban és a hosszú utazások során. Az Air Care és a szennyezőanyag-érzékelővel rendelkező AQS funkció az ENYAQ iV, KAROQ, KODIAQ, OCTAVIA és SUPERB modellekhez áll rendelkezésre.

 • Skoda
  Újdonság a ŠKODA-ról 2021.11.29.

  A ŠKODA lett a legsikeresebb márka a 2021-es Auto Trophy olvasói szavazáson

  A ŠKODA nyolcszoros győzelmével minden márkánál több díjat tudhat magáénak a német Auto Zeitung magazin által meghirdetett 34. Auto Trophy 2021-es olvasói szavazáson. Így a ŠKODA az olvasói szavazás történetének legtöbb díjával büszkélkedhet. A FABIA maga mögé utasította a többi import járművet a városi autók/kisméretű járművek kategóriában, miközben az OCTAVIA megszerezte az első helyet az import kompakt modellek kategóriájában. A KAMIQ-ot a legjobb, maximum 25 ezer eurós értékű városi terepjárónak választották az import besorolásban, míg a SUPERB beseperte a luxus kategória, valamint a legjobb ár-érték arány díját. Az ENYAQ iV elnyerte a maximum 50 ezer eurós értékű E-SUV kategória díját import és összesített győztesként is. Az olvasók a ŠKODA-t jelölték a legjobb import márkának.

 • Skoda
  Újdonság a ŠKODA-ról 2021.11.22.

  Red Dot Dizájndíjban részesült a ŠKODA AUTO az „Interfész és felhasználói élmény dizájn” kategóriában

  MyŠKODA App koncepciójával és ŠKODA Flow tervezőrendszerével győzte meg idén a ŠKODA AUTO a tekintélyes Red Dot Dizájndíj (Red Dot Design Award) zsűrijét. Az autógyártó immár tizenkét alkalommal nyerte el kiváló termékdizájnjával e kitüntetést, illetve négyszer volt eredményes a márka- és kommunikációdizájn kategóriában. Idén első ízben szerezte meg a ŠKODA AUTO a díjat az „Interfész és felhasználói élmény dizájn” („Interface & User Experience Design”) kategóriában.

 • Volkswagen
  Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről 2021.11.16.

  Megkezdődött a hazai forgalmazás - az új Multivan fokozott biztonsága és intelligens konnektív rendszerei révén már rendelkezik a jövő online mobilitási megoldásaival.

  A Volkswagen Haszonjárművek márka új Multivan modelljét az elsőtől az utolsó milliméterig újraalkottuk és ezzel egy új korszak vette kezdetét. Az új hajtásrendszer mellett az új Multivan nagyobb kényelmet és biztonságot, illetve innovatív belső teret kapott, emellett hűen hozza a legendás Multivan jellemzőket.  Az itthon 13.000.000 Ft indulóártól mostantól megrendelhető modell teljesen új járműkoncepciót képvisel.

 • Audi
  Újdonság az Audiról 2021.11.16.

  Audi siker: az e-tron GT nyerte az „Arany kormánykerék” díjat, mint az év legszebb autója

  Németországban a 2021-es „Arany kormánykerék” szavazáson az Audi e-tron GT modellt választották az Év legszebb autója kategória győztesének. A kategória legjobbja 69 másik modellt megelőzve bizonyított. Az Auto Bild autós szaklap – és európai társainak – illetve a Bild am Sonntag újság olvasói a nyár során adhatták le voksaikat kedvenceikre.

 • Skoda
  Újdonság a ŠKODA-ról 2021.11.15.

  ŠKODA KAROQ: a modellpaletta oszlopos tagja

  2017. tavaszi bemutatkozása óta a ŠKODA KAROQ modell jelentős mértékben hozzájárult a cseh autógyártó sikereihez. Nagy testvérével, a KODIAQ modellel együtt számos ügyfelet hódítottak meg és világszerte rengeteg autós szaklap elismerését kivívták. Együtt kulcsfontosságú szerepük volt a ŠKODA márka elmúlt években mutatott fejlődésének alakításában. 2017 óta több, mint 500 000 darab gördült le a KAROQ modellből a márka gyártósoráról. 2020-ban és 2021 első félévében a KAROQ volt a ŠKODA legkeresettebb SUV modellje és a márka második legnépszerűbb modellje az OCTAVIA után. A megújult ŠKODA KAROQ november 30-án egy digitális médiaprezentáció keretében mutatkozik be a nagyközönségnek.

 • Volkswagen
  Újdonság a Volkswagenről 2021.11.08.

  A sikeres ID. család tovább gyarapodik: az új ID.5 a Volkswagen első elektromos SUV coupé modellje

  „Way to ZERO”: Az új ID.5 nem egyszerűen csak bővíti a sikeres ID. családot, a Volkswagen újdonsága tovább és egyúttal egy új piaci szegmensbe vezeti a márka új járműflottájának elektromosítását. Az elegáns, kifejező E-SUV coupé a 3.0 verziószámú ID. szoftverrel érkezik, amellyel más funkciók mellett javul a töltési teljesítmény és elérhetővé válik a hangvezérlés. A flotta által szolgáltatott adatok és a legújabb generációs segédrendszerek felhasználásával a Volkswagen az automatizált vezetés felé is megteszi a következő lépést.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a webhelyekről származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.