Debrecen Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. „Autóipari Lean Termelési Díjban” részesült a ŠKODA AUTO
2019.08.01.
Újdonság a ŠKODA-ról

„Autóipari Lean Termelési Díjban” részesült a ŠKODA AUTO

A csehországi Kvasiny gyárában alkalmazott „dProduction” projektjéért a „Különdíj – Okos digitális alkalmazás” („Special Award – Smart Digital Application”) kategóriában a ŠKODA AUTO elnyerte az „Autóipari Lean Termelési Díjat” („Automotive Lean Production Award”). Az AUTOMOBIL PRODUKTION szakmai magazin és az Agamus Consult vállalati tanácsadó 17 ország több mint 1200 nevezettje közül választotta ki a díjazottakat.

Skoda

A ŠKODA AUTO „dProduction” projektje az Ipar 4.0 technológiák alkalmazása keretében gyártási folyamatok digitalizálásával foglalkozik, hatékonyabbá téve a papírmentes szerelősort, miközben időt takarít meg, segít megelőzni a hibákat, valamint egyaránt megkönnyíti a tájékozódást a dokumentációk és kézikönyvek között, illetve a munkahelyen. A projekt négy alappillére a „Komplexitás-megjelenítés” („Visualization of Complexity”), a „Digitális csapatmunka” („Digital Teamwork”), a „Digitális minőséginformációs rendszer” („Digital Quality Management”) és a „Digitális műveleti utasítások” („Digital Work Instructions”).

A cseh autógyártó Kvasinyban működő gyárában a ŠKODA SUPERB és KODIAQ szerelősorán vezette be idén áprilisban az új koncepciót, amelybe a ŠKODA AUTO több mint 1,2 millió eurót invesztált. Az üzem gyártókapacitásának maximális kihasználása érdekében a vállalat már jó néhány éve folyamatosan korszerűsíti kelet-bohémiai termelési helyszínét.

Michael Oeljeklaus, a ŠKODA AUTO igazgatótanácsának a termelés és a logisztika területeiért felelős tagja kiemelte: „Az ’Autóipari Lean Termelési Díj’ újabb bizonyítéka annak, hogy Kvasiny a világ legfejlettebb termelési helyszínei közé tartozik. Nagy örömmel tölt el minket, hogy a szakmai zsűri a nemrég bevezetett ’dProduction’ projekttel az egyik legjobb autógyárrá választotta meg Kvasinyban működő létesítményünket.”

Michael Oeljeklaus a termelés és a logisztika szakterületei részéről a 14. Autóipari Lean Termelési Kongresszus alkalmával veszi át a díjat, amelynek 2019. november 5-6-án Wolfsburgban a Volkswagen ad otthont. Az „Autóipari Lean Termelési Díj” („Automotive Lean Production Award”) – amit az AUTOMOBIL PRODUKTION szakmai magazinnal együttműködésben évről-évre az Agamus Consult ítél oda – mottója: „Tanulni a legjobbaktól”, s a kezdeményezés célja, hogy mércét állítson a lean termelés és a digitalizálás területein a nemzetközi autóiparban. A novemberi kétnapos rendezvény során ennek szellemében a legjobbak (Best Performer) bemutathatják a lean termelésre kidolgozott koncepcióikat és megoldásaikat.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.