Újdonság a ŠKODA-ról
2018.09.07.

A Pannon Cycling Team volt a Tour de Hongrie legjobb magyar csapata

Kiválóan szerepeltek a Skoda által is támogatott Pannon Cycling Team versenyzői a vasárnap befejeződött Tour de Hongrie kerékpáros körversenyen. A csapat az előkelő 6. helyet szerezte meg, és több neves külföldi csapatot is megelőzve a legjobb hazai csapatként zárta a versenyt. A kiváló helyezés a csapat fiatal versenyzőinek kiemelkedő eredményességének volt köszönhető, akik több szakaszon is az élmezőnyben végeztek..
Skoda

A legjobb eredményt Valter Attila érte el egyéni 15 helyével, és ezzel a legjobb hazai versenyzőnek járó fehér trikót elnyerte. Hasonlóan jól szerepelt a hegyi szakaszok győztesének járó piros trikóért folyó küzdelemben, ahol csak minimális különbséggel szorult összesítésében a második helyre.

 

Szintén jól szerepel Dina Márton, aki a második legjobb magyar versenyzőként futott célba, az első két helyet tehát Pannonos versenyzők szerezték meg a hazai versenyzők között. A csapatot két Skoda Octavia kísérő autó segítette a verseny alatt. A Skoda nevében is gratulálunk a kiváló eredményekhez!