Debrecen Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Audi-jubileumok – 2018
2018.03.01.
Újdonság az Audiról

Audi-jubileumok – 2018

„Jubileumi dátumok 2018” („Anniversary Dates 2018”) digitális kiadványában az Audi Tradition az Audi történetének legfontosabb termékei, rekordjai és mérföldkövei idei évfordulóiról tájékoztat, amelyből az érdeklődők a négykarikás márka elődjeit és olyan iránymutató modelljeit is jobban megismerhetik, mint például az Audi V8.

Audi

Hatvan éve kezdődött Ingolstadtban az egykori Auto Union GmbH új létesítményének építése, amely korának legkorszerűbb európai autógyára lett. Mindössze egy évvel később már legördülhetett itt az első DKW Junior a szerelőszalagról.

Tíz évvel később,1968-ban mutatták be az ingolstadtiak az Audi 100 sorozatot. Az Audi A6 elődjével az Auto Union GmbH sikerrel jelent meg a felső-középkategóriában. Az Audi 100 egyik fő előfutára volt a mai AUDI AG sikereinek.

Harminc esztendeje, 1988-ban, Audi V8 modelljével tette meg végül a négykarikás márka első lépését a prémiumkategóriában. Tíz évre rá, 1998 augusztusában pedig egy újabb, a márka történetében mérföldkőnek számító modell érkezett meg a márkakereskedőkhöz: az Audi TT Coupé. A TT ma már harmadik generációjával szolgál az ügyfelek megelégedésére.

Az Audi történetének az idén aktuális és megemlékezésre méltó további részletei:
150 éve született August Horch; 80 éve készült az Auto Union D Grand Prix versenyautó; 80 éve hunyt el Bernd Rosemeyer; 40 éve – Audi 80 B2; 30 éve – Audi 200 TransAm; 25 éve – Audi Space Frame (ASF), 25 éve alakult az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.

Teljes áttekintő és további információ az Audi MediaCenter online digitális jubileumi kiadványában található.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.