Debrecen Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. AudiStream: virtuális utazás a gyártósoron az Audi ingolstadti üzemében
2020.02.18.
Újdonság az Audiról

AudiStream: virtuális utazás a gyártósoron az Audi ingolstadti üzemében

Vessen egy pillantást képernyőjén keresztül az Audi A3 karosszériagyártására, egy kattintás után pedig már az Audi A4 összeszerelő során találja magát: az AudiStream révén az Audi első autógyártóként kínál interaktív sétát üzemében. Február 12-től az érdeklődők bepillanthatnak a márka ingolstadti üzemének gyártási folyamataiba. Tehetik mindezt online és angol nyelven, akár az otthonuk kényelméből vagy menet közben is. Tapasztalt túravezetők kísérik a virtuális sétát választókat és élő adásban válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Audi

Az AudiStream részletes betekintést nyújt a kiválasztott gyártási szakaszba az Audi ingolstadti üzemében. Ezen kívül az új online lehetőség bemutatja a márka műszaki különlegességeit is. A túravezetők megosztják a korábbi gyárlátogatásokon szerzett ismereteiket és élőben kísérik a virtuális túrát a stúdióból. A párbeszéd részeként elmagyarázzák a gyártási folyamatokat, megválaszolják az egyes kérdéseket és igyekeznek a közel 20 perces élő adás menetét a résztvevők kéréseihez és érdeklődéséhez igazítani.

 

Az AudiStream az „Audi live at the Ingolstadt factory” („Az Audi élőben az ingolstadti gyárból”) című programmal indul útjára. A résztvevők megtekinthetik, hogy készül egy Audi, az első gyártási lépéstől a présüzemben egészen az utolsó kézzel végzett műveletekig az összeszerelés során. Az Audi márkát érintő további témák közvetítése várható majd a jövőben.

 

A látogatók a https://www.audi.stream/ oldalon választhatják ki a számukra szimpatikus élő közvetítést és a megfelelő időpontot. A lehetőség ingyenes, esetleges költségek – a választott szolgáltatótól függően – az internethozzáférés kapcsán merülhetnek fel.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.