Debrecen Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Az Audi bővíti prémium mobilitási ajánlatait Európában: elindult az Audi on demand Spanyolországban
2019.02.28.
Újdonság az Audiról

Az Audi bővíti prémium mobilitási ajánlatait Európában: elindult az Audi on demand Spanyolországban

Az Audi kiterjeszti prémium mobilitási szolgáltatásainak kínálatát Európában, ennek keretében pedig elindítja Audi on demand kezdeményezését Spanyolországban is. Az első szolgáltatóközpont január 21-én nyitotta meg kapuit egy helyi Audi partner részvételével Barcelonában. Ez a szolgáltatás pedig egyre inkább egy új digitális üzleti területté válik a kereskedő partnerek számára. A négykarikás márka ennek megfelelően tovább bővíti prémium mobilitási megoldásokkal foglalkozó hálózatát, amely 2019-ben világszerte számos várossal és helyi kereskedő partnerrel gyarapodik tovább.

Audi

Az Audi on demand barcelonai megjelenésével az ügyfelek az aktuális modellkínálatból kiválaszthatják a számukra tökéletes Audi modellt, lefoglalhatják online a www.es.audiondemand.com/book oldalon, majd pedig átvehetik a “Superwagen Sant Cugat” kereskedésben. A foglalási időszak egy órától 28 napig terjed.

A spanyolországi Audi partner ezzel nyolc másik, az Egyesült Királyságban található kereskedés mintáját követi. Ők a tavalyi évben integrálták először üzleti folyamataikba a digitális szolgáltatást. „Az Egyesült Királyságban szerzett tapasztalataink kitűnőek. Ezért nagyon várjuk már, hogy ezt a terméket más európai piacokon is bemutathassuk.” – hangsúlyozta Bettina Bernhardt, az Audi Business Innovation (ABI) GmbH. menedzsere. „Ez a kereskedések számára további bevételi forrásokat és teljesen új digitális üzleti szegmenst nyit meg.” Az Audi on demand segítségével a kereskedések ügyfelek új csoportjait érhetik el és további üzleti lehetőségek nyílnak meg előttük, lehetővé válik saját járműflottájuk még hatékonyabb kezelése és rugalmasságuk növelése a használt autó marketingen keresztül. A megtérülés – többek között – függ a foglalások számától és az ügyfelek elégedettségétől is.

Az Audi kereskedői körében népszerűsíti az Audi on demand integrációját, ezzel együtt pedig partnerei számára átfogó támogatást is kínál. A mindent felölelő támogatási csomagban helyet kapott az IT infrastruktúra fejlesztése, a marketingtámogatás és az üzemeltetési folyamatok kialakítása. Ezen kívül az év során lehetővé válik az ügyfelek számára, hogy mindössze egy online regisztrációval hozzáférjenek a teljes európai Audi on demand flottához. A vállalat világszerte folytatja Audi on demand szolgáltatásának bővítését.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.