Debrecen Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Az Audi e-tron Sportback meghódítja a virtuális világot
2020.05.12.
Újdonság az Audiról

Az Audi e-tron Sportback meghódítja a virtuális világot

A következő lépés a digitalizáció és a virtuális élmények világában a négy karika számára: az Audi az első autógyártó, aki a világ legnagyobb virtuális valóság eseményét, a „Virtual Market 4” rendezvényt használja a teljesen új Audi e-tron Sportback* bemutatkozási és tapasztalatszerzési felületeként (elektromosáram-fogyasztás, kombinált (kWh/100 km): 21,6-26,3 (WLTP); 20,6-23,9 (NEFZ); szén-dioxid-kibocsátás, kombinált (g/km): 0)).

Audi

A japán Hikky vállalat által létrehozott virtuális valóság esemény 2020-ban negyedik alkalommal kerül megrendezésre és a tavalyi évben több, mint 710 000 nemzetközi látogatót vonzott. Az idei évben a szervezők várakozása szerint a résztvevők száma elérheti az egymillió főt, akik a „Para-real Tokyo” virtuális terén keresztül háromdimenziós karakterként érkeznek és lépnek kapcsolatba egymással. A jelenlegi helyzetet figyelembe véve a „Virtual Market 4” ideális formátum az Audi e-tron Sportback piaci bevezetésének előkészítésére és megtámogatására Japánban és azon kívül. A modell még ebben az évben bemutatkozik Európában és az év második felében érkezik az egyesült államokbeli és ázsiai kereskedésekbe.

 

Az Audi e-tron Sportback modellel a „Para-real Tokyo” különböző helyszínein találkozhatnak a látogatók, akiket a jármű megérintése után egy egészen különleges, virtuális Audi standhoz vezetnek. Az Audi állomása az „Audi Meteorit” építményének, a 2019. év elejétől egy ideig a müncheni repülőtéren és 2019. őszén Shanghajban felépített különleges e-tron élményközpontjának digitális kiadása.

 

A digitális élményvilág látogatói nem csupán az e-tron család második modelljével találkozhatnak itt, de számos jellemzőt, formatervezési megoldást és technológiát is élőben mutatnak be az Audi avatarjai. Ezen kívül a „Virtual Market” játékosainak lehetősége nyílik egy vezetett virtuális tesztvezetésre is az „Audi Meteorit” területén.

 

Az Audi 42 további vállalattal és közel 1 400 üzlettel együtt vesz részt a „Virtual Market 4” eseményén.

 

*: az üzemanyag/elektromosáram fogyasztási és szén-dioxid kibocsátási adatok a választott felszereltségi szinttől függnek

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.