Debrecen Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Az Audi most először tervez koncepcióautót egy animációs filmhez
2018.11.28.
Újdonság az Audiról

Az Audi most először tervez koncepcióautót egy animációs filmhez

Az Audi most először jövőbemutató formatervvel és mobilitási megoldással rukkol elő a mozivásznon, az Audi RSQ e-tron tanulmánnyal ugyanis egy képzeletbeli, virtuális csúcsteljesítményű koncepciót alkotott a Twentieth Century Fox animációs filmje, a Kémesítve (Spies in Disguise) számára. A tisztán elektromos modellt az Audi Design a Blue Sky Studios munkatársaival közösen hozta létre és tökéletesen egyesítette benne a mesterséges intelligenciával kombinált önvezetést és az átalakulást segítő technológiákat. Az RSQ e-tron modellt a szuperkém Lance Sterling vezeti majd, akinek Will Smith kölcsönözte a hangját. A film előzetese már elérhető, a családi animációs mozi pedig 2019 szeptemberében érkezik a mozikba. Az előzetes - benne az RSQ e-tron modellel - az alábbi linken tekinthető meg: Fox.co/SpiesInDisguiseTrailer

audi

A vetített sebességmérő, az elektromos mobilitás és a teljesen önvezető technológia alkalmazásával a kétüléses koncepció tökéletesen testesíti meg a márka virtuális formanyelvét. A filmben szereplő szuperügynöknek, Lance Sterlingnek egy tehetségének megfelelő nagy teljesítményű autóra van szüksége. A teljesen önvezető üzemmód és a további Audi asszisztens rendszerek mellett a koncepcióautó számos különleges, szuperügynököknek kifejlesztett tulajdonsággal is rendelkezik.

 

„Az Audi a formatervezés folyamatára, mint egy digitális, jövőbemutató megközelítésre tekint mind a képzeletbeli tartalmak fejlesztésekor, mind pedig a gyártásra történő modellezés során.” - kommentálta az Audi szerepét Frank Rimili, az Audi AG külső formatervezési stúdiójának vezetője. „Az Audi Design részlegnél a legkorszerűbb digitális vizualizációs technikákat kombináljuk a kézi munka pontosságával. Ezek a folyamatok lehetővé teszik, hogy az RSQ e-tron tanulmányhoz hasonló virtuális koncepciók létrehozásánál is tökéletesen pontos, futurisztikus formatervekkel álljunk elő.”

 

Az Audi RSQ e-tron az Audi márkának az e-tron névre hallgató, tisztán elektromos mobilitási megoldására hívja fel a figyelmet: „A jövő technológiáit felvonultató nemzetközi kémjátszma a világ megmentéséért - tökéletesen passzol az Audi márkához.” - véli Giovanni Perosino, az Audi AG marketingkommunikációs alelnöke. „A mi autóinkhoz hasonlóan ennek a történetnek is kulcsfontosságú eleme a szórakozás, az innováció és a teljesítmény.”

 

„Az Audi és a Fox az évek során nagyszerű együttműködést épített ki. Izgatottan várjuk, hogy a két cég közötti kapcsolat új szintre emelkedjen és bevezethessük az Audi márkát az animáció világába. Ez a projekt tökéletes lehetőséget kínált, hogy a mozivásznon is kiemeljük az Audi e-tron elektromos technológiáját és felkínáljuk azt rettenhetetlen kémünknek, Lance Sterlingnek egy maximálisan személyére szabott kém járgány formájában.” - nyilatkozta Erin Williams, a Twentieth Century Fox Film marketing kapcsolatokért felelős alelnöke.

 

Az Audi a Twentieth Century Fox és a Blue Sky Studios vállalatokkal együttműködve részt vesz egy, a filmhez kapcsolódó extra tartalom elkészítésében, amelyben Lance Sterling mellett a tudós Walter Beckett szerepel, utóbbinak a hangját pedig a színész Tom Holland kölcsönzi majd.

 

A Kémesítve (Spies in disguise) filmről

A szuperkém Lance Sterling (Will Smith) és a tudós Walter Beckett (Tom Holland) egymás tökéletes ellentétei. Lance nyugodt, jó modorú és udvarias. Walter pedig… nem igazán. De ami Walterből hiányzik a társas kapcsolatok terén, azt éles eszével és találmányaival pótolja. Elképesztő szerkentyűket készít, amelyek mind Lance segítségére vannak hősies küldetései során. Amikor az események váratlan fordulatot vesznek, Walter és Lance csak egymásra számíthat, de teljesen másképp, mint eddig. Ha ez a furcsa pár nem tanul meg csapatként együttműködni, az egész világ veszélybe kerül. A Kémesítve egy animációs vígjáték, amelynek hátterét a nemzetközi kémkedés pörgős és kontinensről kontinensre kalandozó világa adja.

 

A Twentieth Century Fox Films cégről

A világ egyik legnagyobb filmgyártó és forgalmazó vállalata. A Twentieth Century Fox Film világszerte foglalkozik filmek gyártásával, beszerzésével és forgalmazásával. Ezeket a filmeket a Twentieth Century Fox Film következő egységeinek egyike gyártja vagy vásárolja: Twentieth Century Fox, Fox 2000 Pictures, Fox Searchlight Pictures, Twentieth Century Fox Animation és Fox Family.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.