Debrecen Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Bram Schot az Audi Igazgatótanácsának új elnöke
2018.12.20.
Újdonság az Audiról

Bram Schot az Audi Igazgatótanácsának új elnöke

Az AUDI AG Felügyelő Bizottsága 2019. január 1-től Bram Schot-ot választotta a vezetőség elnökévé. Schot már 2018 júniusától megbízott ideiglenes vezérigazgatója volt a vállalatnak, januártól pedig továbbra is ő felel majd az értékesítésért és a marketingért.

audi

„Az igazgatótanács új elnökének kinevezésével fontos alapokat teremtettünk az Audi jövőjéhez. Bram Schot ideiglenes vezérigazgató az elmúlt hónapokban meggyőző munkát végzett. A csapatával elősegítette a vállalaton belüli változásokat és hatékonyan kezeli a jelenlegi kihívásokat is. A pozíciójánál fogva képes lesz tovább gyorsítani a cégünk átalakulását, hogy a „Négy Karika” további sikereket érjen el” – tette hozzá az Audi Felügyelő Bizottságának elnöke és a Volkswagen-csoport vezérigazgatója, Dr. Herbert Diess.

 

Peter Mosch, az Audi Felügyelő Bizottságának elnökhelyettese és az Általános Üzemi Tanács elnöke elmondta: „Az Audin belül dolgozók egyértelmű terveket szeretnének látni a vállalat vezetőitől. A munkavállalók képviselőiként éppen ezért vagyunk ennyire elhivatottak, hogy jó munkát végezzünk. Ezért is neveztük ki Schot-ot az igazgatóság elnöki pozíciójára, aki a korábbi időszakban bebizonyította, hogy képes lendületet adni a vállalatnak. Most folytatnia kell a megkezdett utat, hogy az Audi újra feljusson a csúcsra.”

 

Bram Schot tehát hivatalosan januártól lesz az AUDI AG igazgatótanácsának elnöke, ami nem csak az Audit, hanem a  Ducati, a Lamborghini és az Italdesign Giugiaro márkákat is magában foglalja.

 

A most 57 éves igazgató Hollandiában született. Bram Schot korábban a Mercedes-Benznél dolgozott Olaszországban, s 2012-ben igazolt át a Volkswagen-csoporthoz, ahol a Volkswagen Haszonjárművek Igazgatótanácsában felelt a marketingért és az értékesítésért. Schott 2017 szeptembere óta tagja az Audi AG Felügyelő Bizottságának.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.