Debrecen Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Csonka András lett a Volkswagen T-Roc nagykövete
2018.09.07.
Újdonság a Volkswagenről

Csonka András lett a Volkswagen T-Roc nagykövete

TEASERTEXT Neukifka in lenima dakai typeshop herangu desHenri. Schrekra dol Deck in noviton. Lagefeph rhu nekoscha kakain VW udr Audi. Schrekra dol Deck in noviton. Dokum, sunim Vernas orkefan se. Deck in noviton. erangu des.

VW

„Pont ilyen autót akartam!” – kiáltott fel a Volkswagen bemutatóterembe lépve Csonka András, aki első látásra beleszeretett a fekete T-Roc modellbe, amely mostantól hű társa lesz próbára, előadásra járás közben. A népszerű színész nem csak azért látogatott el augusztus elsején a Volkswagen Fáy utcai központjába, hogy kézhez kapja vadonatúj T-Roc autójának kulcsait: e naptól a színész-műsorvezető már T-Roc nagykövetként autózik a városban.

 

A márka ugyanis több évre szóló megállapodást kötött a népszerű színésszel. Az együttműködés része, hogy Csonka András a Volkswagen különböző eseményein is részt vesz, akár mint VIP vendég, akár mint a rendezvény műsorvezetője. Emellett az együttműködés lehetőséget ad arra is, hogy Csonka András a Volkswagen reklámjaiban arcával és hangjával is népszerűsítse a márkát.

 

„Gyönyörű ez az autó, gyönyörű” – ismételte el többször is Csonka András, miközben megtette az első métereket új autójával. A színész maga választotta ki, milyen színösszeállítású gépkocsit szeretne, végül a fekete T-Roc mellett döntött, melyhez vörös belső led világítást választott. „Megkérdeztem a barátaimat, milyen színű T-Roc illene hozzám. Ők azt mondták, a színes modellek túl bohémak, nekem jobban állna valami kifinomult és letisztult, így döntöttem a fekete-vörös színösszeállítás mellett.”

 

Csonka András gyönyörű, fekete Volkswagenét nem nehéz nem észrevenni, legyünk hát résen a város utcáit járva, ugyanis könnyen lehet, hogy megpillanthatjuk a színészt, amint előttünk, mögöttünk, vagy éppen mellettünk vezeti új, impozáns autóját.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.