Debrecen Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Győzelem öt kategóriában: Az Audi legnagyobb sikere az Auto Trophy olvasói szavazásán az Auto Zeitung magazinban.
2020.11.27.
Újdonság az Audiról

Győzelem öt kategóriában: Az Audi legnagyobb sikere az Auto Trophy olvasói szavazásán az Auto Zeitung magazinban.

Győzelem öt kategóriában: Az Audi hatalmas sikert ért el az Auto Trophy 2020 olvasói szavazásán, a szakmagazin Auto Zeitungban. Az A1 Sportback, A3 Sportback, Q2, Q8 és e-tron Sportback mind nyertek a kategóriájukban. Az A3 számára ez már a harmadik fontos díj volt az elmúlt pár hét alatt. Korábban kategóriájában győzelmet aratott az autós, motoros és sportos „autonis” tervező versenyén és az Auto Bild „Arany Kormánykerekén”.

Audi

„Az Auto Trophy-val elért siker bizonyítja, hogy jó úton haladunk a modellpolitikánkkal”, mondta Oliver Hoffmann, a Technikai fejlesztés operatív főtisztje. „Különösen boldog vagyok, hogy a sikeres A3 Sportback továbbra is nyer az összehasonlító teszteken és versenyeken. Ez mutatja a technológiai szakértelmünket a kompakt szegmensben – a digitális nappali menetfénytől és a modern működési koncepcióktól a sokoldalú csatlakozásig. Ez egy tökéletes sokoldalú jármű, sportos és kiegyensúlyozott és igazán szemrevaló.”

 

Az Auto Trophy-t 33.-ik alkalommal rendezték meg az éven. 18.811 olvasó az Auto Zeitug-tól szavazott a legjobb márkákra és modellekre összesen 442 autó közül 21 kategóriában. A résztvevőknek 2 szavazatra volt lehetőségük: egy összesített győztesre a kategóriájában és egy a legjobb importált modellre. Az A3 Sportback nyerte kategóriáját a szavazatok 15,0%-val.

 

Az A1 Sportback nyerte a „Városi Autó” kategóriát a szavazatok 21.7%-val. A legkompaktabb Audi modell egy ideális társ nem csak a városi környezetben, de a hosszabb utakon is. Az információs- és vezetéssegítő rendszerei megegyeznek a teljes méretű osztályéval.

 

A Q2, amely a szavazatok 17,4%-val győztesnek bizonyult a 25.000 euró alatti terepjárók között, sokoldalú kompakt autó, jó tulajdonságokkal. A Q8 dominálta a „Luxus Terepjáró” kategóriát a maga 13,9%-os szavazati arányával, ötvözi a gyakorlati tehetségeket a 4 ajtós luxus coupé-k eleganciájával és magabiztos vezetői tulajdonságaival. Ugyan ezt lehetne elmondani a teljesen elektromos Audi e-tron Sportback-ről (az „Elektromos terepjáró” kategória győztese 19,0%-os szavazati aránnyal): A dinamikus coupé terepjáró kombinálja az eleganciát a teljesítménnyel és high-tech jellemzőkkel nagyszerű mindennapi használhatósággal.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.