Debrecen Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Ipari formatervezési díjat nyert a Volkswagen ID.3
2020.05.25.
Újdonság a Volkswagenről

Ipari formatervezési díjat nyert a Volkswagen ID.3

A Volkswagen márka uralta az „Automotive Brand Contest 2020“ versenyt, összesen öt díjat nyert az autós formatervezés  kategóriában. Az ID.3, a márka jövőbemutató,  teljesen elektromos modellje két kategóriában lett a legjobb, és az új Golf valamint az ID. SPACE VIZZION tanulmányautó is az idei győztesek  között  volt. A „Automotive Brand Contest” az egyetlen független, nemzetközi formatervezési verseny az autós márkák számára.

Volkswagen

Az ID.3 a „Best of the Best“ címet nyerte el az „Exterior Volume Brand” és az „Interior Volume Brand” kategóriákban. A zsűri hivatalos indoklása szerint: „Az ID.3 kifejező erejű, ívelt és  feszes vonalakkal, koherens belsővel és külsővel rendelkezik.  Az ID.3   kortárs értelmezése a Volkswagenre jellemző  formatervezési nyelvezetnek. Ez a régóta várt új Volkswagen rendelkezik azzal a bátorsággal , ami egy új mozgalom beindításához szükséges. "

 

Klaus Bischoff, a Volkswagen formatervezési vezetője  elmondta: „Számunkra az ID.3 a mobilitás új korszakának kezdetét jelenti. Ugyanakkor egy digitális formatervezési korszak előfutára is,  amelyben a legkorszerűbb módszerekkel próbáljuk meg virtuálisan  létrehozni a legjobb felhasználói élményt. A zsűri   elismerése azt mutatja, hogy a jó úton haladunk. ”

 

Az idei évben a 2019 végén bemutatott új, nyolcadik generációs Golf is a győztesek között volt.  A zsűri az új Golfot  az „Exterior Volume Brand” és az „Interior Volume Brand” kategóriákban  találta a legjobbnak. Mindezek mellett az ID. SPACE VIZZION, az ID család tökéletes aerodinamikával rendelkező, nagy teret  kínáló hetedik tagja  a „Tanulmányautók“ kategóriájában bizonyult győztesnek.

 

Az „Automotive Brand Contest” versenyt 2011-ben hozták létre. Azóta a német parlament, a Bundestag által 1953-ban létrehozott Német Formatervezési Tanács (Rat für Formgebung) részesíti elismerésben a kiemelkedő termék- és kommunikációs formatervezést,  és ezzel az autóiparban is felhívja a figyelmet a márka és a márka formatervezés  alapvető fontosságára.  A szakmaközi testület a média, a formatervezés,  az ipari vállalatok, a felsőoktatási intézmények és az építészet területén dolgozó tagokból áll. A hivatalos díjátadó ünnepségre a tervek szerint ősszel Frankfurt am Mainban kerül sor.

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.