Debrecen Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Kelvin van der Linde az Audi színeiben áll rajthoz a Formula E virtuális világában
2021.01.28.
Újdonság az Audiról

Kelvin van der Linde az Audi színeiben áll rajthoz a Formula E virtuális világában

Egy hónappal az új szezon kezdete, az első, Rijádban (Szaúd-Arábia) rendezett verseny előtt a Formula E virtuális bajnokságának egy új kiadásával jelentkezik. A „Formula E Accelerate” néven futó eseményen a résztvevők szimulátoron mérkőznek meg egymással január 28-tól. Az Audi Sport ABT Schaeffler az Audi család egyik profi autóversenyzőjét, Kelvin van der Lindét jelöli a megmérettetésre.

Audi

150 piacon több, mint 70 millió megtekintéssel illetve több ezer online és nyomtatott sajtóban megjelenő cikkel a virtuális Formula E bajnokság első szériája óriási siker volt tavaly tavasszal. Most „Formula E Accelerate” néven tér vissza a bajnokság, még többet merítve a valódi Formula E sorozat világából, mint amilyen például a Támadó mód és az energiamenedzsment. Január 28-án rajtol a küzdelem és öt további fordulót rendeznek a március 25-i fináléig.

 

„Nagyon várom, hogy a virtuális világban képviselhessem az Audi Sport ABT Schaeffler csapatát.” – nyilatkozta Kelvin van der Linde. A 24 éves dél-afrikai versenyző már évek óta az Audi család tagja és részt vesz a márka Formula E projektjében is. A versenyzőket segíti azzal, hogy a versenyszimulátorral dolgozik illetve pilótaként részt vett a 2020-as Formula E újonc teszten is Marrákesben. „A február és a március csendesebben telik a normál versenypályákon, így ez kitűnő lehetőség, hogy egy nagyszerű műsorral szórakoztassuk a rajongókat otthon. Tavaly én is részt vettem a virtuális küzdelemben a Formula E pilóták ellen és most valódi eSport versenyzőkkel mérhetem össze magam. Izgatottan várom, hogy teljesítünk majd.”

 

A „Formula E Accelerate” bajnokságban Kelvin van der Linde más csapatok által jelölt pilótákkal illetve az elmúlt hetekben rendezett nyitott selejtezők legjobb versenyzőivel veszi fel a harcot. Utóbbiak között szerepel az eSport pilóta Manuel Biancolilla. A 20 éves olasz a selejtező körökben harmadik helyen végzett és már rendelkezik némi tapasztalattal, amelyet a Formula-1 eSports sorozatokban szerzett. Az elkövetkező hetekben ő az Audi Sport ABT Schaeffler második pilótájaként versenyez majd Kelvin van der Linde oldalán.

 

A „Formula E Accelerate” futamai közel 25 percesek lesznek és egy 90 perces televízió műsor keretében közvetítik majd, amelyben Formula E pilóták, csapatvezetők és más vendégek is szerepelnek. Így például az Audi Sport ABT Schaeffler csapat vezetője, Allan McNish is élőben jelentkezik be monacói házából január 28-án 20 órától. Minden eseményt élőben tekinthetnek meg az érdeklődők a Formula E közösségi média csatornáin és streaming platformjain.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.