Debrecen Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Látványosabb lett az Audi Q2
2020.09.03.
Újdonság az Audiról

Látványosabb lett az Audi Q2

Új színek, grafikák és lökhárítók teszik az eddiginél is fiatalosabbá az Audi márka belépő szabadidő-autóját.

AUDI

Az Audi Q2 megjelenésekor új részleteket hozott a márka formavilágába, amelyre csak ráerősítenek a modellfrissítéskor azzal, hogy a vásárlóknak mostantól az eddiginél is több lehetőségük lesz egyedivé tenni a külsőt. Sportosabbá teszi az orrot az áttervezett első lökhárító, amelynél nem csak az alsó-szélső légbeömlőket emelték ki, de a motorháztető peremére apró (nem funkcionális) szellőzőnyílások is kerültek. Alapáron jár a LED-es fényszóró, extraként mátrix-LED-es egységek is elérhetőek.

 

Újak a kárpitok a belső térben, a szellőzőnyílásokat, a váltó/előválasztókart és az ajtókárpitokat alakították át. Felszereltségtől függően jár a 12,3 colos vetített műszeregység, a középső érintőképernyő 8,2 col képátlójú, a hardveres navigációhoz LTE (5G) internetes hozzáférés is jár.

 

A modellfrissítést követő hónapokban csak egyféle motorral – 1.5 TFSI, 150 LE/250 Nm – lesz elérhető az Audi Q2-es, de középtávon csatlakozik még ehhez két másik TFSI és egy TDI is. Összkerékhajtás majd a később érkező motorokhoz lesz elérhető, a többtárcsás tengelykapcsolóval rendelkező központi differenciálműnél az olajozás és a csapágyak átalakításával 1 kg-mal csökkentették a tömeget a mérnökök.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.