Újdonság a ŠKODA-ról
2021.05.14.

Most te is elnyerheted a híres zöld trikót!

A ŠKODA nem csupán a versenyt biztosító járműparkkal veszi ki a részét a Tour de Hongrie támogatásában. A kerékpárosversenyekről ismert, legendás zöld mez szponzoraként a legjobb sprinter felsője is zöld színű lesz az autógyártó jóvoltából. A zöld trikót a versenyzők a szakaszok közben kijelölt gyorsasági részhajrákon, illetve a befutóknál gyűjtött pontokkal szerezhetik meg. A We Love Cycling olvasóinak is tekerniük kell azért, hogy zöldbe öltözhessenek, de köztük nem minden esetben a sebesség dönt majd.
Skoda

Idén a profi versenyzők mellett a We Love Cycling a lelkes amatőr kerékpárosoknak is szeretne esélyt adni, hogy megszerezhessék a saját zöld trikójukat. Ehhez a népszerű sport applikációt a Stravát kell használni és csatlakozni a WLC clubjához. Ezután 5 etapon keresztül más-más kihívást teljesítve, #zoldtriko hashtaggel ellátva kell feltölteni a Tour de Hongrie-hoz kapcsolódó kerékpáros edzéseket a felületre. Akár már egy etappal is lehet nevezni és nyerni. A feladatok nincsenek helyszínhez kötve, így bárhol teljesíthetők, de minden szakasz esetében a Tour de Hongrie-hoz kapcsolódnak. Minden szakaszkihívás más-más teljesítést kíván, van, amikor a szintemelkedés, a sebesség, a táv, vagy az időtartam alapján kell elérni a kitűzött célt.


Az egyes etapok résznyereményei hasznos kerékpáros ajándékok, ezeket már egyetlen szakasz teljesítésével is meg lehet nyerni. Minden etap után lesz egy szakasznyertes sorsolás. A szerencsések kerékpáros szerszámkészlettel és egyéb hasznos bringás felszerelésekkel lesznek gazdagabbak.


Akik igazán kitartóak, akár mind az öt etap kihíváson részt vehetnek. Ők automatikusan bekerülnek majd a főnyeremény sorsolásba. A fődíj nyertese büszkén feszíthet majd a híres zöld mezben, ráadásul még egy hétvégére szóló ŠKODA ENYAQ iV tesztvezetést is bezsebelhet.