Debrecen Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Nyerjen egy ŠKODA Rapid Spacebacket a „Közlekedik a család!” vetélkedőn!
2017.05.24.
Aktuális rendezvény

Nyerjen egy ŠKODA Rapid Spacebacket a „Közlekedik a család!” vetélkedőn!

Idén is megrendezésre kerül az ORFK és ŠKODA közös programja, a „Közlekedik a család”, amely egy közlekedésbiztonsági vetélkedő.

Skoda Rapid Spaceback

A családok tesztlap kitöltése után autós és kerékpáros ügyességi feladatokban, műszaki ismeretekben és elsősegélynyújtás terén mérik össze felkészültségüket. A ŠKODA Rapid Spacebacket bármely család megnyerheti, mely ismeri, és megfelelően alkalmazni is tudja a mindennapok biztonságos közlekedéséhez szükséges szabályokat.

A verseny debreceni fordulója 2017. május 28-án 10- és 16 óra között kerül megrendezésre a Baltazár Dezső téren. A regisztrációhoz látogasson el a www.kozlekedikacsalad.hu weboldalra!

A családi vetélkedő országos döntőjére az ORFK-OBB szervezésében 2017. június 10-11-én kerül sor budapesti központtal.

A feladatokat hibátlanul teljesítők között Autós Nagykoalíció felajánlásaként fordulónként kisorsolunk 1 db 10.000 Ft értékű üzemanyag-utalványt, 1 db Europ Assistance Autó SOS Bázis csomagot, illetve 1 db 10.000 Ft értékű ŠKODA ajándékcsomagot. Az ötödik fordulót követően a játékban fordulónként hibátlanul teljesítők között kisorsolunk egy egyhetes ŠKODA tesztvezetést.

A verseny fődíja egy ŠKODA Rapid Spaceback 1.0 TSI / 95 LE személygépkocsi. A versenyre nevezhet minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6–17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.