Debrecen Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. ŠKODA KUSHAQ – Dizájnrajzok kínálnak ízelítőt az indiai piac számára készülő új SUV-modellről
2021.02.19.
Újdonság a ŠKODA-ról

ŠKODA KUSHAQ – Dizájnrajzok kínálnak ízelítőt az indiai piac számára készülő új SUV-modellről

Két dizájnrajzzal immár konkrét betekintést kínál új KUSHAQ modelljére a ŠKODA. Az indiai piacra tervezett középkategóriájú SUV formavilágát a ŠKODA VISION IN koncepciótanulmány markáns megjelenése határozza meg. Műszakilag a KUSHAQ a Volkswagen Csoport moduláris keresztmotoros platformjának a ŠKODA AUTO által kifejezetten India számára átdolgozott MQB-A0-IN változatára épül és az INDIA 2.0 termékoffenzíva keretében az első a ŠKODA és a Volkswagen azon négy modellje közül, amelyeket helyben, azaz Indiában gyártanak majd. A ŠKODA KUSHAQ világpremierjére 2021. március 18-án kerül sor.

Skoda

Az egyik dizájnrajzon az új ŠKODA KUSHAQ erőteljes kialakítású eleje látható. A modell nevének eredete az ősi indiai szanszkrit nyelvre vezethető vissza, amelynek „Kushak” szava „királyt” vagy „uralkodót” jelent. Feltűnőek az éles metszésű, kétrészes fényszórók, amelyek egészen a széles ŠKODA hűtőrácsig nyúlnak. Az alsó védőidommal kialakított, masszív első lökhárító a SUV-modell atletikus megjelenését hangsúlyozza.

 

A második rajz az új ŠKODA KUSHAQ hátulját ábrázolja, amelynek letisztult formáit megnyújtott tetőlégterelő és a lökhárító robusztus diffúzoreleme fogja közre. A kompakt SUV-modell hátsó lámpáit a márkára jellemző kristályhatású struktúrák díszítik, a csomagtérajtón pedig önálló betűkkel szerepel a „ŠKODA” felirat.

 

Az új ŠKODA KUSHAQ és az elkövetkező volumenmodellek műszaki alapjául egyaránt a helyben kifejlesztett és gyártott MQB-A0-IN platform szolgál, amelyet már az új, szigorúbb indiai biztonsági és károsanyag-kibocsátási követelmények jegyében terveztek. A tervekben az új modellek igen magas, 95 százalékos lokalizációs szintje szerepel, amelyhez a ŠKODA AUTO pune-i műszaki centrumában zajlik a fejlesztés.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.