Debrecen Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Új elektromos családtag: az ID. SPACE VIZZION a Los Angeles-i Autószalonon mutatkozik be
2019.11.12.
Újdonság a Volkswagenről

Új elektromos családtag: az ID. SPACE VIZZION a Los Angeles-i Autószalonon mutatkozik be

A Volkswagen 2019. november 19-én a Los Angeles-i Autószalon előestéjén tartja az ID. SPACE VIZZION modell világpremierjét, amely egy nulla károsanyag-kibocsátású jármű, és egy új korszak új gondolkodásmódját hozza el az új mobilitás számára. Az ID. SPACE VIZZION a holnap autója, amely ötvözi egy Gran Turismo aerodinamikai tulajdonságait, és egy SUV tágasságát. Stílusos módon az ID. SPACE VIZZION követi az ID család tervezési DNS-ét, mégis teljesen önálló és progresszív karaktert mutat.

Volkswagen

"Eddig az ID. családdal megmutattuk az ismert járműkategóriákban az elektromos járművek lehetőségeit. Az ID. SPACE VIZZION viszont egy új, teljesen elektromos kategóriát hoz létre ”- mondta Klaus Bischoff, a Volkswagen Design vezetője.

 

Az ID. SPACE VIZZION a Volkswagen moduláris elektromos hajtásrendszer-platformján (MEB) alapul. Az MEB teljes mértékben kihasználja az e-mobilitás technikai lehetőségeit és garantálja a hosszú hatótávolságot, a dinamikus vezetési teljesítményt és a digitális hálózat teljesen új szintjét.

 

A formatervezés szempontjából az orr-rész és a tető-részek különleges pontossággal készülnek, aerodinamikailag az optimális kialakítást a légáram nyílásai biztosítják. A hajtási rendszer hatékonyságának és a lenyűgöző aerodinamikának köszönhetően az ID. SPACE VIZZION hatótávolsága akár 590 kilométer (WLTP) vagy 300 mérföld (EPA) is lehet.

 

A tanulmány a teljesen digitalizált pilótafülkével az intuitív használhatóság egészen új paradigmáját határozza meg. A felhasznált anyagok a fenntarthatósági szempontok szerint kiválasztott alapanyagokból készülnek, mint például az új AppleSkin™, ami egy almalé termelésből származó mellékterméket tartalmazó műbőr.

 

Az ID. SPACE VIZZION egy jövőbeli tanulmány, de nem álom. A sorozatgyártású változat 2021. végén jelenik meg, és Észak-Amerikában, Európában és Kínában különféle változatokban lesz kapható.

 

1 = Koncepcióautó

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.