Debrecen Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Új tisztán elektromos Audi állami támogatással? Lehetséges!
2021.06.01.
Újdonság az Audiról

Új tisztán elektromos Audi állami támogatással? Lehetséges!

Az Audi legújabb tisztán elektromos kompakt SUV-ja már állami támogatással is elérhető. Sőt, az Audi Q4 e-tron 35 CITY verzió az alapjául szolgáló modellhez képest további  extrákat is kapott jelentősen kedvezőbb alapáron, így lehetőséget teremtve az autó személyre szabására - még mindig az államilag támogatott árkategóriában maradva.

Audi

Magával ragadó fellépés, funkcionális sportosság. Az Audi új, tisztán elektromos kompakt SUV-ja már három  teljesítményszinten, négy különböző változatban érhető el. Ezek közül az Audi Q4 e-tron 35 CITY modell 13.993.000 Ft-os ajánlott fogyasztói árával jogosult lehet az elektromos autók vásárlásához nyújtandó állami támogatásra. Ez a hátsókerékhajtású, 170 lóerős villanymotorral szerelt modell egy töltéssel akár 341 kilométert is elmehet, miközben vezetője földöntúli csendben és kényelemben, környezetkímélő módon utazhat. Annak érdekében, hogy a tisztán elektromos autókra kiírt állami pályázat kereteit maximálisan ki lehessen használni, az Audi egy különleges összeállítással készült a magyar piacra.

Az Audi Q4 e-tron 35 CITY modell a kiindulásul szolgáló Audi Q4 e-tron 35 modellhez képest kedvezőbb induló áron tartalmaz további felszereltségeket is, amelyek a biztonságos közlekedést szolgálják. A Dinamika csomag keretében a CITY modell megkapja az Audi drive selectet, amellyel stílusunknak megfelelően módosíthatjuk az autó menetdinamikai paramétereit. A különböző vezetési élményeket kínáló üzemmódok között elérhető a "range" mód, amely segíthet maximalizálni a jármű fennmaradó hatótávolságát. A Dinamika csomag része a progresszív kormányzás is, ami a jármű menettulajdonságait a kormányzási szögtől függő, változtatható kormányáttétellel, illetve a sebességfüggő kormányrásegítéssel befolyásolja.

Az Audi Q4 e-tron CITY modell megkapja az Asszisztens csomagot is, melynek része a parkolássegítő plusz, valamint a sebességszabályozó és -határoló rendszer is. A parkolássegítő plusz az első és a hátsó lökhárítókba épített érzékelők segítségével támogatja a vezetőt be- és kiparkolás, előre-hátra gurulás közben, akusztikus jelzésekkel és a jármű virtuális nyomvonalainak vizuális megjelenítésével.

Az Audi Q4 e-tron 35 CITY tehát alapfelszereltségként kínál többletfelszereltséget alacsonyabb induláron, és lehetőséget teremt az autó személyre szabására mintegy 1 millió forint értékű további extra felszereltség megvásárlásával, úgy, hogy az ára még mindig az államilag támogatható 15.000.000 Ft értékhatáron belül marad.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.