Debrecen Autó Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Volkswagen villamos pezsdíti fel a fővárosi közlekedést az Eb alatt
2021.06.18.
Újdonság a Volkswagenről

Volkswagen villamos pezsdíti fel a fővárosi közlekedést az Eb alatt

A labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos mobilitási partnereként a pályán kívül, Budapest útjain teszünk azért, hogy minél több mindenkit magával ragadjon a meccshangulat. A Budapesti Közlekedési Központtal együttműködve a 4-es és a 6-os villamosvonalon az Eb végéig a Volkswagen szurkolói villamosjárata szórakoztatja az utasokat. A város központjában elérhető elektromos ID.3 modellekkel pedig a Hősök terén található Szurkolói Zónához érkezhetnek meg kipihenve és feltöltődve a focirajongók.

Volkswagen

Már az első budapesti Eb-mérkőzés előtt útra kelt a Volkswagen szurkolói díszbe öltöztetett Combino villamosa, amellyel egészen július 11-ig lehet majd találkozni és utazni a 4-es vonalán a Széll Kálmán tér és az Újbuda-központ, valamint a 6-os villamossal a Móricz Zsigmond körtér végállomások között. A BKV 2040-es számú Volkswagen szurkolói villamosa külsőre is különleges, ám az utazás élményét még tovább fokozza Méhes Gábor sportkommentátor megállónként egyedi, focilázba hozó hangbemondása.


Így öltözött szurkolói "mezbe" a Combino villamos: https://youtu.be/3JxYu04J4_Q

Azoknak is segítjük a fővároson belüli mozgását, akik a barátaikkal együtt a budapesti Szurkolói Zónán belül, a hatalmas kijelző előtt szeretnék élvezni a meccseket. Számukra az Erzsébet/Deák téren, a Kempinski Hotel Corvinus-nál most díjmentesen igénybe vehető tisztán elektromos ID.3 meccsjáratok egyikét ajánljuk, melyek az indulás helyszínén könnyedén lefoglalhatóak és minden esetben a Hősök teréig szállítják az utasokat.


A Volkswagen így ad bele mindent, hogy az EURO 2020 labdarúgó-Európa-bajnokság Budapesten is valóban emlékezetes szurkolói élmény legyen!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

Érdeklődöm a weboldalakról származó tartalom iránt
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.